Kokosfibermel

Økologisk Glutenfri Højt fiberindhold
Når de friske kokosnødder er koldpresset for olien, tørres kokoskødet nænsomt og fintmales. Du kan bruge det som alternativ til mandelmel og som delvis erstatning for f.eks. hvedemel, når du bager. Erstat max. 20 % af melet med kokosfibermel og husk at tilsætte ekstra væske og også gerne øge mængden af æg, når du bager brød og kager. Brug det f.eks. også i smoothies og som fiberdrys på morgenmaden.

Indhold

Ingredienser: Økologisk kokosfibermel.

Mærkninger

Information

Varenummer 1054411
Størrelse 280 g
Opbevaring Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.

Godt at vide: Det er altid ingredienserne og næringsværdierne på emballagen, der gælder.

Næringsindhold 100 gram

Energi (KJ) 1313 kJ
Energi (kcal) 313 kcal
Fedt 17 g
Heraf mættet 15 g
Kulhydrat 22 g
Heraf sukkerarter 16 g
Kostfibre 32 g
Protein 19 g
Salt 0,2 g

Lignende produkter

Lignende opskrifter