Urtekram Tofu Hvidløg & basilikum har et naturligt højt indehold af protein og kan anvendes som erstatning for kød i vegetariske retter eller salater. Tofu er fremstillet af sojabønner og i vores version får du planteproteiner af høj kvalitet og i en mængde, så der nok til en hele familien. Smagssat med hvidløg og basilikum, der gør det let at få lækkert tofu på bordet. Skær i tern og steg.
Ingredienser: Tofu* (SOJA* [70 %], vand, tamari* (vand, SOJA*, havsalt, mikawa mirin* [fermenteret ris], koji [fermenteret]), shoyu* (vand, SOJA*, HVEDE*, havsalt, koji [fermenteret]), hvidløg* (0,6 %), basilikum* (0,2 %). *= Økologisk.
Allergener |
Cereals containing gluten (Glutenholdigt korn)*, Soybean (Soja)*, Wheat (Hvede) |
Næringsindhold 100 gram
Energi (KJ) |
530 kJ |
Energi (kcal) |
127 kcal |
Fedt |
7,7 g |
Heraf mættet |
1,2 g |
Kulhydrat |
0,6 g |
Heraf sukkerarter |
0,6 g |
Kostfibre |
0,52 g |
Protein |
14 g |
Salt |
0,8 g |