ØKOLOGISK OG BÆREDYGTIG HUDPLEJE

Få smuk og blød hud med god samvittighed

Nogle af de allerførste varer, Urtekram langede over købmandsdisken tilbage i begyndelsen af 1970’erne, var plejeprodukter. Det har, fra dengang til nu, ført til unikke plejeformler, der tager højde for forskellige hud- og hårtyper. Når du vælger Urtekram plejeprodukter vælger du både økologi og bæredygtighed til.

Økologisk

Urtekrams produkter er økologisk certificerede af Ecocert Cosmos og det er din garanti for at produkterne er uden silikone, syntetiske konserveringsmidler og parabener.

cosmos-ecocert.png

Vegansk

Urtekram anvender kun vegetabilske ingredienser, og derfor bærer
alle hudplejeprodukter solsikken fra The Vegan Society.

vegan.png

Naturlig

Urtekrams produkter er bionedbrydelige og lavet med omtanke for
miljøet. Produkterne indeholder kun ingredienser med 99-100% naturlig
oprindelse. 

Dråbe.png

Dansk produceret

Urtekram plejeprodukter bliver produceret i det nordjyske Mariager. Her har vi dygtige Urtekrammere til at udvikle produkter efter højeste standarter.

Logo dansk produceret.png

Unikke dufte

Det er ikke kun kvaliteten vi går meget op i. Hos Urtekram ved vi, at duft er en stor del af pleje-oplevelsen, så selvom vi også har en helt duftfri serie i sortiment, sætter vi en ære i at udvikle skønne dufte, der forkæler sanserne lige så meget, som du forkæler hud og hår med vores plejeprodukter. Hver serie har sin helt egen duftprofil, så du kan finde den der passer til dig – eller skifte rundt alt efter humør.

Aleo Vera

Guide til økologisk hårpleje

Har du helt styr på, hvordan, du skifter fra konventionelle hårprodukter til økologiske? Vi har lavet en mini-guide med tre simple steps til, hvordan du plejer dit hår økologisk.