Plej dit hår økologisk

Når du vælger Urtekram plejeprodukter tager du også valget om en grønnere hverdag. Urtekram plejeprodukter, udvikler og producerer vi i Mariager. De er økologisk certificerede af Ecocert efter den anerkendte COSMOS Organic standard. Det betyder, at du kan anvende produkterne med omtanke for naturen, dyrene, miljøet og dig selv.

hårguide1.jpg

1

Vores hårplejeprodukter indeholder kun naturlige sulfater, og derfor skal du skumme det op i hånden inden brug for at få den fulde effekt. Brug altid en lille dosering af produktet for at øge produktets levetid og mindske miljøpåvirkninger.

Hårguide2 250x250.jpg

2

Det er vigtigt altid at vaske håret 2 gange for at få den fulde effekt af produktet. Først vasker du, styling produkter ud af håret, og dernæst renser du din hovedbund og dit hår helt rent. Massere indtil shampooen skummer godt op, så ved du, at håret er helt rent.

Hårguide3 250x250.jpg

3

Håret kræver en tilvænningsperiode i overgangen fra konventionel til økologisk hårpleje. Når du bruger økologisk certificeret shampoo, kan håret føles stift i starten, da produktet ikke indeholder silikone. Brug derfor balsam efter brug af shampoo for at genoprette hårets fugtbalance og smidighed.