Indisk spiced burger

Aftensmad
30 min
: 2

Ingredienser

2 stk. Indian spiced burger
2 brioche burgerboller
Curry Mango sauce
Sprød salat
Stegt blomkål
½ blomkål
½ tsk. Garam Masala spice mix
Olivenolie
Raita
2 dl yoghurt (vælg plantebaseret, for vegansk udgave)
En håndfuld frisk mynte
En håndfuld frisk koriander
¼ grøn chili
½ tsk. stød spidskommen
4 små røde tomater
Et lille stykke agurk
Salt

Fremgangsmåde

Start tænde for ovnen og begynd derefter på at lave raita.
Blend yoghurt sammen med den friske koriander, mynte, grønne chili og stødt spidskommen.
Skær tomat og agurk i små tern og bland det sammen med yoghurten. Smag til med salt. Og stil raitaen på køl.
Tilbered Indian Spiced burger i oven i ca. 25 min.
Begynd på de stegte blomkålsbuketter i mens.
Del blomkålen op i mindre buketter, stokken kan også sagtens bruges.
Varmen en pande op med olivenolie (ca. to spsk.) og tilsæt Garam Masala spice mix. Pas på at krydderiet ikke brænder på.
Tilsæt blomkålsbuketterne og steg dem til de er gyldne (ca. 10-15 min.)
Varm brioche brugerbollerne i ovnen.
Saml dine burgere med Curry mango sauce, masser af sprød salat Indian spiced burger og raita.
Server dem sammen med de steget blomkål som tilbehør.
Velbekomme.

Lignende opskrifter