Mexikanske burgere med avokado og spicy ananassalsa

Aftensmad
15 min
: 4
Vores mexicanske burgere smager fantastisk i brød med en sød ananas-salsa og en tyk skive avocado. Hvis du ikke ønsker at købe en hel ananas, fungerer det godt at bruge frossen ananas i salsaen.

Ingredienser

1 pakke Mexi burgere
4 burgerboller
4 spsk planteyoghurt, -creme fraiche eller -mayonnaise
1 avocado, skåret i tykke skiver
ærteskud

Ananassalsa

1 rød chili
100 g frisk ananas eller frossen (optøet)
300 g friske tomater
2 forårsløg, finhakket
1 fed hvidløg, finhakket
1 lime, saft og sal
1/2 bundt frisk koriander, groft hakket
1 spsk olivenolie
Salt peber

Fremgangsmåde

Start med salsaen.
Læg hele chili på en tør stegepande på høj varme, og lad dem brænde i et par minutter, indtil den er let sortnet.
Hak dem fint og læg dem i en skål (skær frøene fra for at gøre det mindre stærkt). Hak ananas, tomat, løg, hvidløg og urter og tilsæt i skålen sammen med de øvrige ingredienser.
Smag til med salt og peber.
Steg bøffer ifølge instruktionerne på pakken.
Byg burgere med yoghurt i bunden af ​​brødet, derefter mexi burger, en stor skefuld salsa, en tyk skive avocado, og en bunke spirer.
Sæt låget på og tag en stor bid!

Lignende opskrifter