Pizza Balls med spaghetti og cremede tomater

Aftensmad
15 min
: 4
Leder du efter spaghetti og kødboller i en god vegetarisk udgave? Her har du opskriften! Det er selvfølgelig fint at servere tomatblandingen og tilbehør i skåle ved siden af.

Ingredienser

1 pakke pizzakugler
spaghetti til 4 personer
CREMEDE TOMATER
300 g cherrytomater i forskellige farver
4 spsk olivenolie
½ citron, juice
4 stilke basilikum
2 spsk kapers
½ tsk salt og peber
TILBEHØR
2 mozzarellaost
2 spsk pinjekerner, ristede
1 dl syltede agurker
1 håndfuld blandede oliven

Fremgangsmåde

Varm pizzakuglerne som anvist på pakken.
Kog rigeligt med vand og salt i en gryde og kog spaghetti i henhold til instruktionerne på pakken. Hæld det meste vand fra, men gem noget pastavand til tomaterne.
Halver cherrytomaterne og bland med olivenolie, citronsaft, finhakket basilikum, kapers, salt og peber i en skål. Mos tomaterne lidt med hænderne, så de frigiver væske og bliver lidt bløde. Hæld ½ dl af pastavandet i, og rør.
Riv mozzarellaosten i rimeligt store stykker. Vend tomatblandingen i den varme spaghetti og fordel den i skåle. Top med pizzakugler, mozzarella, pinjekerner, agurker og oliven.

Lignende opskrifter