Rødbedebruger med æble-kålrabisalat

Aftensmad
30 min
: 4
Denne enkle og lækre rødbedeburger er toppet med en super velsmagende, tyndt skåret salat af æble og kålrabi, som giver både sødme og crunch.

Ingredienser

1 pakke Urtekram rødbedeburger
Flødeost eller plantebaseret flødeost
4 små burgerboller
1 salathoved

Æble- og kålrabisalat

1 tsk sennep
3 spsk olivenolie
1/2 citron, saft (brug skal til flødeost)
1 tsk kapers
1/2 håndfuld dild, finhakket
1/2 håndfuld persille, finhakket
1 æble
1 kålrabi

Fremgangsmåde

Start med salaten.
Hæld olivenolie, citronsaft, sennep og urter i en beholder og ryst, så alt blandes sammen.
Halver æblet og skræl kålrabi.
Brug et mandolinjern eller skarp kniv til at skære begge tynde.
Læg i en skål, og hæld 2/3 af dressingen over.
Rør citronskallen i flødeosten sammen med friskkværnet sort peber og resten af dressingen.
Steg bøffer ifølge instruktionerne på pakken, tryk let med en spatel for at gøre dem lidt tyndere og bredere.
Fordel et lag flødeost på en burgerbolle, tilsæt rødbedeburger og top med et salatblad og æble-kålrabisalat.

Lignende opskrifter