Solsikkeburger med marokkansk tomatsalat og quinoa

Aftensmad
30 min
: 4
Med vores solsikkeburgere kan du nemt lave en drømmemiddag med kanel-duftende quinoa, en frisk og farverig marokkansk tomatsalat og cremet yoghurt.

Ingredienser

2 pakker solsikkeburgere
4 dl quinoa
1 tsk kanel
2 spsk rosiner
1/2 citron, skal og juice
1 håndfuld ristede solsikkefrø
4 spsk græsk yoghurt (eller plantebaseret alternativ)
Marokkansk tomatsalat
1/2 rødløg
1 håndfuld hakket grønkål
500 g cherrytomater i forskellige farver
1/2 granatæble
1 lille dusk frisk mynte
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog quinoa ifølge instruktionerne på pakken, men tilsæt kanel til det kogende vand.
For atlave tomatsalaten skal du skære løget i tynde skiver og lægge i en skål sammen med grønkålen. Klem saften ud af citronen og klem kålen og løg, så den citronsaften blødgør kålen. Del tomaterne, og læg dem i skålen sammen med granatæblekerner og myntebladene. Hæld olivenolie, salt og peber på og rør sammen.
Når quinoaen er kogt, tilsæt citronskal, solsikkefrø, rosiner, olivenolie, salt og peber.
Steg solsikkeburgerne i nogle minutter på begge sider. Server bøffer med quinoa, tomatsalat og en yoghurt. Top med frisk mynte.

Lignende opskrifter