Tofuburgere med salsa verde

Aftensmad
30 min
: 4
Her er et simpelt og frisk forslag til, hvordan man serverer vegetariske bøffer og burgere. Placer dem oven på store salatblade og top med en jordbærquinoa, tyndt skåret avocado og en peberet grøn salsa. Så lækkert!

Ingredienser

2 pakker tofu rød peber burgere
3 dl quinoa eller bulgur
1 stor dusk persille
1 citron, juice
3 spsk olivenolie
15 jordbær
1 hovedsalat
1 avocado, skåret i kvarte og tyndt skåret
1 håndfuld ristede frø
Salsa verde
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg
1 grøn chili
1 håndfuld frisk mynte
1 håndfuld frisk dild
salt

Fremgangsmåde

Kog quinoa i henhold til instruktionerne på pakken.
Lad dem afkøle. Hak en håndfuld persille fint, og læg den i en skål (gem resten til salsaen).
Hæld citronsaft, olivenolie og salt over.
Skær jordbærene i tern og bland alt sammen med quinoaen.
Læg ingredienserne til salsaen (inklusive resten af ​​persille) i en foodprocessor og bland dem sammen.
Pensle tofu-burgere med lidt olie og steg på begge sider på en grillpande eller almindelig stegepande.
Skyl salatblade og læg dem på fire tallerkener, læg burgerene oven på og top med jordbærquinoa, avocado og salsa verde.
Top evt. med yoghurt og de ristede frø.

Lignende opskrifter