Marokkanske veggie bøffer med tomatsalsa og rødkålsalat

Aftensmad
15 min
: 4
Pitabrød med marokkanske veggie bøffer, tomatsalsa og rødkålssalat er lige så lækkert til hverdag som til fest. Derudover kan du med færdige marokkanske veggie bøffer og friske grøntsager klare aftensmaden lynhurtigt.

Ingredienser

4 Urtekram Moroccan veggie burger
4 pitabrød
Rødkålssalat (se opskrift)
Tomatsalsa (se opskrift)
Snittet grøntsager såsom gulerodsstave, agurkeskiver, cherrytomater, lime, frisk persille og bladgrønt.
Olie til stegning
Rødkålssalat
Ca. 400 gram rødkål i strimler
4 spsk olivenolie
4 spsk hvid balsamicoeddike
1 spsk honning
salt & peber
Tomatsalsa
4 tomater, mellemstore
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
Salt & peber

Fremgangsmåde

Læg rødkålen i en skål og masser kålen med olivenolie, balsamicoeddike, honning, salt og peber.
Hak tomater, skalotteløg og hvidløg fint. Bland olivenolie og citronsaft, smag til med salt og peber.
Snit grøntsagerne.
Steg i olie ved medium temperatur i et par minutter på hver side, indtil de har en dejlig gylden farve. Eller varm i ovnen.
Server bøfferne i pitabrød med grøntsager, rødkålssalat og tomatsalsa.

Lignende opskrifter