Drink your greens - har du prøvet vores økologiske grøntsagsjuice? De er lavet af friskpressede grøntsager, der presses umiddelbart efter høst og derefter gæres med plantebaseret mælkesyre for at give en god balance mellem syrlighed og sødme. Ingen tilsætningsstoffer, kun naturlige ingredienser. Vælg mellem rødbedejuice, gulerodsjuice og grøntsagsjuice - find din favorit!
Elsker du gulerodsjuice, eller er den populære rødbedejuice din favorit? Så er du kommet til det rigtige sted, her finder du vores grøntsagsjuice, lavet af 100% friskpressede økologiske grøntsager uden unødvendige tilsætningsstoffer.
Ønsker du at få mere grønt i dig? Grøntsagsjuice kan hjælpe dig med at nå de 500 gram grøntsager, som vi anbefales at spise dagligt – drink your greens!
Vores grøntsagsjuice er lidt af en grøn eliksir, da den indeholder juice fra hele 9 forskellige grøntsager. Læs mere om Urtekram grøntsagsjuice her.

 

Vores grøntsagsjuice er:
✔️ Lavet af naturlige ingredienser
✔️ Uden tilsat sukker
✔️ Presses straks efter høst
✔️ Økologisk certificeret

 

Tip! Vores grøntsagsjuice smager bedst afkølet. Drik dem som de er naturligt eller bland dem for eksempel i en smoothie eller prøv at tilsætte lidt juice til dit bagværk, det giver den smukkeste purpurfarve.