Urtekram har et stort udvalg af økologiske krydderier. Du er måske på udkig efter ægte kanel til dit bagværk, rålakridspulver eller chiliflager til den vegetariske gryderet? Her finder du også vores populære Himalaya salt!

Spice up your life!

Hos Urtekram tilbyder vi et bredt udvalg af økologiske krydderier og urter af høj kvalitet fra hele verden, der alle hjælper med at sætte smag og kulør på livet!
Hemmeligheden bag Urtekram krydderier og urter er den nøje udvælgelsesproces bag hvert enkelt produkt. Krydderier er nemlig skrøbelige produkter, der fra dyrkning til høst og forarbejdning skal håndteres nænsomt. Og ligesom med en god vin eller olivenolie påvirkes aromaen af vejr og jordbundsforhold. Netop derfor arbejder vi for at finde de helt rigtige krydderier og urter, hvor smag og aroma er helt perfekt – fra du tager låget af dåsen og dufter, til den færdige ret står på bordet derhjemme.

Urtekram organic spice mix 800x800.png

Find inspirationen

På urtekram.dk finder du ikke kun information om vores produkter, men også en masse lækre opskrifter, der passer til både fest og hverdag. Find inspiration gennem nogle af de udvalgt opskrifter her, der alle gør krydderierne til stjernen eller gå på opdagelse i vores opskriftskatalog.

Krydderier der hitter

Mange af os bruger krydderier hver dag og ofte flere på én gang. Måske har du endda et favoritkrydderi, som kan bruges i mange forskellige retter. Hos Urtekram kan du vælge mellem mange forskellige typer af krydderier og urter. Nogle af de krydderier der findes i basissortimenet i mange hjem er bl.a. kanel, oregano, paprika og karry, men vi kan byde på mange flere! Se hele vores sortiment her og find flere nye favoritter!