Rålakridspulver

Økologisk
Rålakridspulver sødme kommer fra glyccyrrizin, en komponent i lakridsroden, der er mange gange sødere end sukker. Bruges til både madlavning, bagværk og desserter. Drys det også på yoghurt, frisk frugt og i smoothie.

Indhold

Økologisk rålakrids.

Mærkninger

Information

Varenummer 1075017

Lakridsrodspulver består udelukkende af tørrede og pulveriserede lakridsrødder. Lakridsrodspulver er lys i farven og fibrene er synlige. Rålakridspulver derimod består af lakridsrødder der er inddampet til en kraftig lakridssirup, som tørres yderligere op for derefter at blive pulveriseret – og hermed bliver til rålakridspulver. Dette produkt er væsentligt kraftigere i smag og duft ift. lakridsrodspulver, og har i øvrigt en smag, der minder om den salmiaksmag, vi kender fra øvrige lakridsprodukter. Denne er også mere sød i smagen. Begge produkter kan anvendes til bagværk såsom cookies med tørret frugt og lakrids, og desserter såsom is, marengs og fromage. Man kan også drysse pulverne på yoghurt, frisk frugt og smoothie. Generelt går lakrids godt sammen med bær og frugter, især rabarber, hindbær og pærer er interessante at bruge lakrids med. Du kan finde anvendelsesmuligheder på hjemmesiden under fanen Opskrifter. Her kan du søge på enkelte råvarer i opskriftsarkivet. Ønsker du en intens lakridssmag skal du gå efter rålakridspulveret, hvorimod du skal bruge lakridsrodspulveret hvis du ønsker den klassiske smag af lakridsrod. Anvendelse: Vi anbefaler: 1 tsk. rålakridspulver svarer ca. til 1 spsk. lakridsrodspulver - dog vil du ikke helt få den samme smag/intensitet.
Lakridsrodspulver består udelukkende af tørrede og pulveriserede lakridsrødder. Lakridsrodspulver er lys i farven og fibrene er synlige. Rålakridspulver derimod består af lakridsrødder der er inddampet til en kraftig lakridssirup, som tørres yderligere op for derefter at blive pulveriseret – og hermed bliver til rålakridspulver. Dette produkt er væsentligt kraftigere i smag og duft ift. lakridsrodspulver, og har i øvrigt en smag, der minder om den salmiaksmag, vi kender fra øvrige lakridsprodukter. Denne er også mere sød i smagen. Begge produkter kan anvendes til bagværk såsom cookies med tørret frugt og lakrids, og desserter såsom is, marengs og fromage. Man kan også drysse pulverne på yoghurt, frisk frugt og smoothie. Generelt går lakrids godt sammen med bær og frugter, især rabarber, hindbær og pærer er interessante at bruge lakrids med. Du kan finde anvendelsesmuligheder på hjemmesiden under fanen Opskrifter. Her kan du søge på enkelte råvarer i opskriftsarkivet. Ønsker du en intens lakridssmag skal du gå efter rålakridspulveret, hvorimod du skal bruge lakridsrodspulveret hvis du ønsker den klassiske smag af lakridsrod. Anvendelse: Vi anbefaler: 1 tsk. rålakridspulver svarer ca. til 1 spsk. lakridsrodspulver - dog vil du ikke helt få den samme smag/intensitet.

Lignende produkter