Cremet grøn fusilli med stegt tofu og broccoli

Hovedret
15 min
Serveringer: 4
En nem, vegansk pastaret med en cremet sauce af ærter, citron, urter og avokado toppet med stegt tofu og broccoli. En sund og velsmagende ret, der er nem og hurtig at lave!

Ingredienser

1 pakke Urtekram fusilli
1 pakke Urtekram tofu hvidløg & basilikum
200 g broccolini eller broccoli
2 tsk Urtekram tamari

Cremet sauce

2 dl frosne grønne ærter, optøede
1 lille avokado
1 bundt frisk persille eller mynte
½ dl Urtekram olivenolie
1 citron
1 dl vand fra den kogte pasta

Fremgangsmåde

Kog pastaen i vand med salt
De frosne ærter kan sættes i en si over den kogende pasta for at blive tøet op
Skær tofu i stykker og skær eller bræk broccolibuketter. Steg tofuen og broccolien i olie på en stor pande i et par minutter. Kom tamari i, når tofuen og broccolien begynder at få lidt farve.
Kom ærter, avokado, friske urter, olivenolie og citronsaft i en blender og blend til en jævn masse. Kom 1 dl vand fra den kogte pasta i for en tyndere konsistens og smag til med salt og peber. Blend igen.
Når pastaen er kogt, hælder du vandet fra og lader pastaen blive i gryden. Hæld den blendede sauce over pastaen og vend det sammen.
Hæld pastaen op i skåle og top med tofu og broccoli. Du kan eventuelt også komme lidt revet citronskal og hakkede nødder på toppen.

Lignende opskrifter