Nuddelwok med sojafars og wokgrøntsager

Hovedret
45 min
Serveringer:

Ingredienser

ca. 350 gram ægnudler
200 gram Urtekram soya fars
1 Urtekram umami bouillonterning
4 spsk Urtekram olivenolie ekstra jomfru
5 spsk frisk ingefær, fint revet
2 fed hvidløg, hakket
3 spsk Urtekram olivenolie ekstra jomfru
4 fed hvidløg
2 små gule løg
1 tsk rød chili
500 gram wokblanding, halvt optøet
5 forårsløg, tyndt skåret

Sauce

5 spsk Urtekram shoyu sojasauce
4 spsk østerssauce
1 spsk Urtekram honning
5 spsk Urtekram sesamolie

Topping

Jordnødder, groft hakket

Fremgangsmåde

Kog nudlerne i henhold til instruktionerne på pakken og skyl i dørslag i koldt vand, sæt til side.
Lad hakket sojasovs simre i varmt vand og bouillonterning i cirka 15 minutter, indtil den er blødgjort. Sil vandet ud. Varm en bradepande op med olie, tilsæt revet ingefær og hvidløgskoteletter, lad sautere i et par minutter uden at tage farve, tilsæt derefter hakket sojasovs og rør rundt, steg i cirka 10 minutter, sæt til side.
Varm en wokpande op med olie, finthakket hvidløg, løg og chili og fold wokblandingen i.
Steg indtil grøntsagerne er klar, vend nudlerne og sojafarsen i, fordel jævnt, reducer varmen og bland igen, så alt bliver varmt.
Tag en skål ud og bland ingredienserne i saucen, smag.

Ved servering

Server nudelwokken toppet med grofthakkede jordnødder og dryppet sauce.

Lignende produkter

Lignende opskrifter