Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Pastaret med Conchiglioni
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
2-3 spsk. olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
1 peberfrugt
½ squash
½ aubergine
2 tsk. basilikum
1 tsk. italienskrydderi
10 cherrytomater mixfarver
1 pk. conchiglioni
Salt
Peber
Frisk basilikum eller timian
Parmesan
Løg og hvidløg hakkes fint.
Varm en pande op til middelhøj varme, kom olivenolien på panden og sauter løg og hvidløg.
Skær peberfrugt, squash og aubergine i små tern, og kom det op på panden.
Lad grøntsagerne sautere i 7-10 minutter.
Tilsæt krydderierne.
Skær cherrytomaterne i halve og tilsæt dem.
Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Når pastaen er færdig sies vandet fra og pasta og grøntsagerne på panden vendes sammen.
Herefter er det klar til servering.
Top retten op med frisk basilikum og parmesan.
Ingredienser
2-3 spsk. olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
1 peberfrugt
½ squash
½ aubergine
2 tsk. basilikum
1 tsk. italienskrydderi
10 cherrytomater mixfarver
1 pk. conchiglioni
Salt
Peber
Frisk basilikum eller timian
Parmesan
Fremgangsmåde
Løg og hvidløg hakkes fint.
Varm en pande op til middelhøj varme, kom olivenolien på panden og sauter løg og hvidløg.
Skær peberfrugt, squash og aubergine i små tern, og kom det op på panden.
Lad grøntsagerne sautere i 7-10 minutter.
Tilsæt krydderierne.
Skær cherrytomaterne i halve og tilsæt dem.
Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Når pastaen er færdig sies vandet fra og pasta og grøntsagerne på panden vendes sammen.
Herefter er det klar til servering.
Top retten op med frisk basilikum og parmesan.
Lignende opskrifter
Sprød tofu i rød karry med risnudler
Pizza med rødbede og rosenkål
Tofusalat med sød kartoffel og tahindressing
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent