Tomatsuppe på to forskellige måder

Hovedret
30 min
Serveringer: 4
Her er et smart tip og en opskrift til forældre, der ikke ønsker at tilberede to helt forskellige retter til deres børn og sig selv, men stadig spiser noget mere spændende end børnenes smagspræferencer. Lav denne milde tomat suppe og brug som base og vend frisk pasta i til børnetallerkenen og sortkål, krydderier og burrata til de voksne. En skål - to supper. Hverdags hack deluxe!

Ingredienser

Tomat suppe
2 spsk olivenolie
1 løg, skrællet og finhakket
1 fed hvidløg, skrællet og finhakket
2 spsk tomatpuré
1 tsk paprika
1 x dåse med mosede tomater
1 liter grøntsagsbouillon
1/2 bundt basilikum, groft hakket
Cirka 2,5 dl kogte kikærter
Salt og peber
Børnetopping
1 pakke frisk ravioli
Parmesan
Voksen topping
Hakket sortkål eller grønkål
1 burrata eller stor mozzarella
Marinerede ristede grøntsager
1 tsk chiliflager

Fremgangsmåde

Varm olie i en stor gryde over medium varme. Tilsæt løg og steg i 5 minutter. Tilsæt hvidløg og en stor knivspids salt og sauter i et par minutter, tilsæt derefter tomatpuré, paprika, mosede tomater, bouillon og halvdelen af ​​basilikumet. Kog og sænk derefter varmen og lad den simre i ca. 15 minutter. Vend kikærterne i og giv det et par minutter mere.
For at lave børneversionen, hæld pastaen direkte i gryden og kog i 1-2 minutter. Top med basilikum.
For at lave den voksne version hældes suppen i skåle, osten brydes over og toppes med sortkål, grøntsager og chiliflager. Top med basilikum.

Lignende opskrifter