Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Varm linsegryde med gulerod, grønkål og mango
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
3 dl røde linser
1 økologisk rødløg
1 økologisk fed hvidløg
3 mellemstore økologiske gulerødder
40 g tørret mango
4 dl tomatoes passata
4 dl økologisk kokosmælk
4 dl vand
1 grøntsagsbouillon terning
100 g økologisk grønkål
1 potte økologisk kruspersille
1 spsk. koldpresset kokosolie
himalayasalt, friskkværnet sort peber
Krydderiblanding
2 tsk. Stødt ægte kanel
1 tsk. Stødt ingefær
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. stødt gurkemeje
1 tsk. sødt paprika
1 tsk. chiliflager
Till servering
2 dl fuldkornsris
økologisk kruspersille
økologisk neutral yoghurt
Kog ris efter anvisning på pakken.
Skyl linserne.
Skræl og finhak løg og hvidløg. Skrub gulerødderne og skær i skiver.
Skær mangoen i mindre stykker.
Fjern stammen fra grønkålen og riv bladene i mindre stykker.
Mix krydderierne i en lille skål.
Opvarm kokosolien i en gryde, og steg løg og hvidløg ved middelvarme indtil de er møre.
Tilsæt krydderiblandingen og steg yderligere i et minut.
Tilsæt et par spsk. vand, hvis blandingen bliver for tør.
Tilsæt gulerod og mango bland godt rundt så alle ingredienser tager smag af krydderierne.
Hæld tomatoes passata, kokosmælk og vand ved.
Smuldr bouillonterningen og lad det koge op.
Tilsæt linserne og kog dem ved svag varme under lå i 15-20 min til du har den ønskede konsistens.
Bland grønkål og persille i linserne og tag gryden af varmen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Lad rette stå og samle sig inden servering.
Serveres med fuldkornsris, neutral yoghurt og ekstra persille.
Ingredienser
3 dl røde linser
1 økologisk rødløg
1 økologisk fed hvidløg
3 mellemstore økologiske gulerødder
40 g tørret mango
4 dl tomatoes passata
4 dl økologisk kokosmælk
4 dl vand
1 grøntsagsbouillon terning
100 g økologisk grønkål
1 potte økologisk kruspersille
1 spsk. koldpresset kokosolie
himalayasalt, friskkværnet sort peber
Krydderiblanding
2 tsk. Stødt ægte kanel
1 tsk. Stødt ingefær
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. stødt gurkemeje
1 tsk. sødt paprika
1 tsk. chiliflager
Till servering
2 dl fuldkornsris
økologisk kruspersille
økologisk neutral yoghurt
Fremgangsmåde
Kog ris efter anvisning på pakken.
Skyl linserne.
Skræl og finhak løg og hvidløg. Skrub gulerødderne og skær i skiver.
Skær mangoen i mindre stykker.
Fjern stammen fra grønkålen og riv bladene i mindre stykker.
Mix krydderierne i en lille skål.
Opvarm kokosolien i en gryde, og steg løg og hvidløg ved middelvarme indtil de er møre.
Tilsæt krydderiblandingen og steg yderligere i et minut.
Tilsæt et par spsk. vand, hvis blandingen bliver for tør.
Tilsæt gulerod og mango bland godt rundt så alle ingredienser tager smag af krydderierne.
Hæld tomatoes passata, kokosmælk og vand ved.
Smuldr bouillonterningen og lad det koge op.
Tilsæt linserne og kog dem ved svag varme under lå i 15-20 min til du har den ønskede konsistens.
Bland grønkål og persille i linserne og tag gryden af varmen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Lad rette stå og samle sig inden servering.
Serveres med fuldkornsris, neutral yoghurt og ekstra persille.
Lignende opskrifter
Sprød tofu i rød karry med risnudler
Pizza med rødbede og rosenkål
Tofusalat med sød kartoffel og tahindressing
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent