Vegetarisk paella

Aftensmad
: 4

Ingredienser

1 dl røde ris
2 dl sorte ris
1 dl brune ris
1 løg
2 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
250 g champignon
2 dl hvidvin
300 ml grøntsags bouillon
2 stk. peberfrugt
1 bdt. bredbladet persille
1 glas ovnbagte tomater* drænede.
1 tsk. salt
2 tsk. gurkemeje
2 tsk. ingefær
1 tsk. stærk paprika
1 tsk. hvidløgsgranulat
1 tsk. knust spidskommen
Salt*
Små spæde gulerødder
Friske krydderurter
Citron

Fremgangsmåde

Kog risene efter anvisningen på posen. Skær løg, hvidløg i mindre tern. Skær peberfrugt i tern og champignon i kvarte. Hak persillen groft. Opvarm en pande eller en sauterpande til middelvarme med olivenolien. Sauter løg, hvidløg og champignon. Når væsken fra champignonerne er fordampet tilsættes peberfrugt. Lad det hele sautere i 5-8 minutter. Tilsæt herefter bouillon og hvidvin. Tilsæt persille, ovnbagte tomater og krydderierne på panden. Skru nu op på fuld blus og lad bouillonen og vinen koge ind til du har en passende mængde sovs i panden, det tager ca. 8-10 minutter. Bland nu ris og grøntsager sammen. Anret med friske krydderurter på toppen, frisk citron og evt. nye spæde gulerødder. Smag til med salt.

Lignende opskrifter