Jordbærsalat med belugalinser & lakrids

Salat
Serveringer: 4

Ingredienser

½ dl belugalinser
250 g jordbær
100 g babyspinat
Lille håndfuld mynte

Dressing

1 spsk. æblecidereddike
3 spsk. olivenolie
½ tsk. vaniljepulver
½ tsk. rålakridspulver
1 spsk. rørsukker eller agavesirup
Drys havsalt 

Fremgangsmåde

Kog linserne efter anvisningen på posen og køl dem af.
Rør ingredienser sammen til dressingen.
Skyl og skær jordbær ud i ca. ½ cm tynde skiver og bred dem ud på en stor tallerken eller fad.
Vask og slyng babyspinat, vend med mynteblade, anret de grønne blade over jordbærene og drys med belugalinser.
Dryp dressingen over Saladen.
Server med groft brød eller et stykke grillet kød en lun sommeraften.

Lignende opskrifter