Glutenfrie pestomuffins

Brød & Bagværk
30 min
Serveringer: 12
Madmuffins er et supergodt mellemmåltid og perfekt at have med på tur. Disse madmuffins er glutenfrie og toppes med pesto og tomat.

Ingredienser

1 dl Urtekram rismel eller quinoamel
5 dl Urtekram mandelmel
2 spsk Urtekram majsstivelse
2 tsk Urtekram bagepulver
2 æg
1 ½ dl vand
½ tsk salt
½ dl Urtekram olivenolie
1 tsk Urtekram oregano
1 glas Urtekram pesto
6 små tomater, skåret i halve

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200°. Læg muffinforme på en bageplade til muffins.
Bland de forskellige slags mel med bagepulver.
Pisk æggene i en separat skål og bland med salt, oregano og vand.
Kom melblandingen i og rør rundt.
Hæld blandingen i muffinforme og tilføj pesto og en halv tomat i midten ovenpå hver muffin.
Bag i midten af ovnen i ca. 15 minutter.
Tag muffinsene ud af ovnen og spis dem lune eller lad dem køle af.

Lignende opskrifter