Rødbedehummus har en god smag, en lækker farve og kan hurtigt laves med vores rødbedejuice. Top med friske urter, granatæble og saltet citron for at gøre det ekstra lækkert.
Rødbedehummus
2 dåser Urtekram kikærter
½ dl Urtekram olivenolie
1 fed hvidløg
2 tsk Urtekram tahini
1 ½ dl Urtekram rødbedejuice
Forskellige urter, f.eks. dild og mynte
Pitabrød
Saltet citron
1½ citron
1 spsk Urtekram ahornsirup
½ tsk salt
Blend kikærter, olivenolie, tahini og rødbedejuice til en jævn masse.
Smag til med salt og lidt citronsaft.
Top med lidt olie, urter og eventuelt lidt granatæble og saltet citron. Servér med pitabrød.
For at lave saltet citron, skærer du skallen af en citron med en kniv og skærer skallen ud i fine strimler. Bland med saft fra 1 citron, lidt salt og ahornsirup. Lad stå i mindst 15 minutter inden brug.
Ingredienser
Rødbedehummus
2 dåser Urtekram kikærter
½ dl Urtekram olivenolie
1 fed hvidløg
2 tsk Urtekram tahini
1 ½ dl Urtekram rødbedejuice
Forskellige urter, f.eks. dild og mynte
Pitabrød
Saltet citron
1½ citron
1 spsk Urtekram ahornsirup
½ tsk salt
Fremgangsmåde
Blend kikærter, olivenolie, tahini og rødbedejuice til en jævn masse.
Smag til med salt og lidt citronsaft.
Top med lidt olie, urter og eventuelt lidt granatæble og saltet citron. Servér med pitabrød.
For at lave saltet citron, skærer du skallen af en citron med en kniv og skærer skallen ud i fine strimler. Bland med saft fra 1 citron, lidt salt og ahornsirup. Lad stå i mindst 15 minutter inden brug.