Rødbedehummus med saltet citron

Tilbehør
15 min
Serveringer: 4
Rødbedehummus har en god smag, en lækker farve og kan hurtigt laves med vores rødbedejuice. Top med friske urter, granatæble og saltet citron for at gøre det ekstra lækkert.

Ingredienser

Rødbedehummus

2 dåser Urtekram kikærter
½ dl Urtekram olivenolie
1 fed hvidløg
2 tsk Urtekram tahini
1 ½ dl Urtekram rødbedejuice
Forskellige urter, f.eks. dild og mynte
Pitabrød

Saltet citron

1½ citron
1 spsk Urtekram ahornsirup
½ tsk salt

Fremgangsmåde

Blend kikærter, olivenolie, tahini og rødbedejuice til en jævn masse.
Smag til med salt og lidt citronsaft.
Top med lidt olie, urter og eventuelt lidt granatæble og saltet citron. Servér med pitabrød.
For at lave saltet citron, skærer du skallen af en citron med en kniv og skærer skallen ud i fine strimler. Bland med saft fra 1 citron, lidt salt og ahornsirup. Lad stå i mindst 15 minutter inden brug.

Lignende opskrifter