Salattopping

Tilbehør
30 min
Serveringer:
Topping er ikke kun god til morgen yoghurten. Hvis du gør det mindre sødt og tilsætter salt og krydderier, bliver det fantatisk som en sprød topping oven på salater og supper.

Ingredienser

3 dl græskarkerner
3 dl solsikkekerne
3 dl havregryn
1 kop chiafrø
1 dl hørfrø
1 spsk fennikelfrø
1 tsk salt
1 tsk spidskommen
1 nypa cayenne
1 dl olivenolie
1/2 dl vand
2 spsk ahornsirup
1 spsk tamarisoja

Fremgangsmåde

Sæt ovnen til 175 ° C. Mål alle frø, gryn og krydderier, og rør sammen i en skål. Pisk olie, vand, ahornsirup og tamari sammen og hæld over frøene. Rør, indtil alt er dækket med marinade, og hæld derefter på en bageplade dækket med bagepapir. Rist i ca. 15 minutter, indtil det ser gyldent og sprødt ud. Brug oven på salater, suppe og hummus. Portionsmængden er 1 stor plade.

Lignende opskrifter