Grøntsags satay med peanutsauce

Hovedret
Serveringer: 6

Ingredienser

Grillspyd

1 rød peber
1 gul peber
1 aubergine
1 squash
1 rødløg 
Marinade
6 spsk. tamari
2 tsk. honning
Peber
Limesaft  

Peanutsauce

4 spsk. crunchy peanutbutter
1 tsk. tamari
3 tsk. limesaft
½ fed hvidløg, presset
Vand

Fremgangsmåde

Skær grøntsagerne i store tern.
Læg grillspyddene i vand for at sikre, at træet ikke brænder, når spyddene skal grilles.
Lav marinaden til grillspyddene og vend grøntsagerne rundt i marianden.
Tag grillspyddene op af vandet og lav spyddene med skiftevis peber, aubergine, squash og løg.
Grill enten spyddene i ovnen eller på en havegrill.
Hvis du vælger ovnen, sættes ovnen på funktionen grill på 230-250 grader indtil grøntsagerne begynder at få tage farve.
Vend dem med jævne mellemrum, så de får farve hele vejen rundt.
Lav i mellemtiden peanutbutter dippen.
Rør alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med tamari og limesaft.
Hvis du synes, at dippen er for tyk, tilsættes lidt vand.

Lignende opskrifter