Urtekram friske tofu varianter på køl er fremstillet af økologiske sojabønner fra Europa, som er rige på naturligt planteprotein og med et lavt fedtindhold.Urtekram tofu er fremstillet ved hjælp af traditionelle asiatiske metoder i kombination med nye spændende ingredienser, og er velegnet til veganere, vegetarer og alle som ønsker grønnere hverdagsløsninger, som både er mættende og smagfulde.

Den virkelig lækre tofu!

Hurra for tofu! Så lækker, sprængfyldt med næring og uendelige anvendelsesmuligheder. Først og fremmest har Urtekram Tofu et meget højt planteproteinindhold. Tofu har desuden et naturligt lavt fedtindhold.
Vi anvender kun økologiske sojabønner af højeste kvalitet. Tofu er en perfekt køderstatning, men du kan også bruge tofu i for eksempel bagværk. Smid en tofu-burger på grillen, overrask gæsterne med sprødstegt tofu med et asiatisk touch eller excellere med en vidunderlig luksuriøs chokoladekage med tofu. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Neutral tofu har en meget mild smag og er fantastisk til marinering, da den let tager smagen af ​​krydderier og marinader.

Værsgo, her har du vores bedste tip!

✔️ Brug tofu i asiatiske wok eller endda som stegte nuggets? Vend tofu-tern i japansk soja, sød chilisauce, revet frisk ingefær og hvidløg efter smag.
✔️ Til den græske salat marineres tofu fordelagtigt i en urtemarinade.
✔️ Tofu alla Italien? Mariner tofu i olivenolie, basilikum og oregano.
✔️ Vil du have en smag af vilde urter tofu? Mariner det i olivenolie, rosmarin og timian.

tofu 300x400.png

Mmm... Tofu

En pakke tofu er et must have i køleskabet! Du ved aldrig hvornår trangen til at tilberede rigtig lækre tofuretter opstår. Her finder du lækre tofuopskrifter til alle lejligheder - en grøn karry med marineret tofu, vaffelsandwich med tofu eller en simpel og lækker tofu bowl med masser af grøntsager.