Få en sprødere hverdag! Urtekram gør det nemt at spise vegetarisk og vegansk til hverdag uden at gå på kompromis med smagen eller kvaliteten. Vores falafler er økologiske, sprøde og nemme at tilberede. En simpel måde til en mere smagfuld hverdag med et sundere og plantebaseret alternativ. Der er forskel på fastfood og nem aftensmad. Vælg øko. Vælg Urtekram.

Let at tilberede, enkelt og vegetarisk

Vi har gjort det nemt for dig! Urtekram økologiske og vegetariske produkter på frost opvarmes på kort tid og passer helt perfekt, når du hurtigt skal have aftensmaden på bordet. Det gør det nemmere at vælge grønne plantebaserede alternativer i en travl hverdag, hvor du har lyst til kødfrie dage.
Vælg mellem falafler, grøntsagsbøffer og pizzakugler! Urtekram falafler er lavet på kikærter og med den autentiske, mellemøstlige smag. De sprøde grøntsagsbøffer kan nemt og hurtigt varmes, mens du forbereder brød og tilbehør til din vegetariske burger. Pizzakuglerne er lavet på hvide bønner, peberfrugt, majs og solsikkekerner kombineret med tomat og oregano. De giver velsmagende variation til hele familien og tilberedes hurtigt.
Vores produkter på frost kan både bruges i salater, pastaretter, kommes i pitabrød og spises med hummus og grønt. Tilbered nemt og hurtigt dine livretter og skift kødet ud med plantebaseret protein eller prøv en ny og lækker opskrift. Nedenfor finder du masser af opskrifter med de velsmagende frostprodukter.

Opskriftforslag

Solsikkeburger med marokkansk tomatsalat og quinoa

64670-011140-Sunflower burger.png

Falafel med spicy sweet potato og broccoli

64675-011155-Falafel tray.png

Pizza Balls med spaghetti og cremede tomater

65334-013227-Pizza bollar.png

Mexikanske burgere med avokado og spicy ananassalsa

12880 Mexi burger.jpg

Hurtig falafel pita med zhug og rødbedehummus

12877 Falafel pita horiz.jpg

Dobbelt cheeseburgere med harissayoghurt

13025 Tofu cheeseburger.png

Vores frostsortiment