Få en sprødere hverdag! Urtekram gør det nemt at spise vegetarisk og vegansk til hverdag uden at gå på kompromis med smagen eller kvaliteten. Vores falafler er økologiske, sprøde og nemme at tilberede. En simpel måde til en mere smagfuld hverdag med et sundere og plantebaseret alternativ. Der er forskel på fastfood og nem aftensmad. Vælg øko. Vælg Urtekram.

Let at tilberede, enkelt og vegetarisk

Vi har gjort det nemt for dig! Urtekram økologiske og vegetariske produkter på frost opvarmes på kort tid og passer helt perfekt, når du hurtigt skal have aftensmaden på bordet. Det gør det nemmere at vælge grønne plantebaserede alternativer i en travl hverdag, hvor du har lyst til kødfrie dage.
Urtekram falafler er lavet på kikærter og med den autentiske, mellemøstlige smag. Vores produkter på frost kan både bruges i salater, pastaretter, kommes i pitabrød og spises med hummus og grønt. Tilbered nemt og hurtigt dine livretter og skift kødet ud med plantebaseret protein eller prøv en ny og lækker opskrift. Nedenfor finder du masser af opskrifter med de velsmagende frostprodukter.

Urtekram_recept_linsewraps_600x600.png

Opskriftforslag

Wraps med falafel, hvidløgsdressing og syltede rødløg

109938-123758-UK-falafel3.png

Falafel med spicy sweet potato og broccoli

64675-011155-Falafel tray.png

Hurtig falafel pita med zhug og rødbedehummus

64662-010931-Falafel pita prep.png

Vores frostsortiment