Wraps med falafel, hvidløgsdressing og syltede rødløg

Frokost & Aftensmad
30 min
Serveringer: 4
Lav nemt og hurtigt wraps med falafler derhjemme med denne opskrift. Spis dine falafelwraps med hvidløgsdressing og syltede rødløg for et måltid, der emmer af sprødhed og velsmag.

Ingredienser

1 pakke Urtekram falafler
2 spsk Urtekram olivenolie
4 tortilla wraps, gerne rødbedetortilla
2 modne avokadoer
1 pose blandet salat
Peperoncini
Granatæblekerner

Syltede rødløg

½ dl Urtekram æblecidereddike
1 dl Urtekram rørsukker
1½ dl vand
1 rødløg

Hvidløgsdressing

2 dl creme fraiche, eventuelt en plantebaseret variant
2 fed hvidløg, finthakket
Salt og peber

Fremgangsmåde

Syltede rødløg

Kom eddike, sukker og vand i en gryde og få det til at koge.
Skræl løgene og skær dem i tynde skiver.
Læg løgene i lag i en beholder og hæld kogende vand over.
Lad det stå og køle af.

Hvidløgsdressing

Bland alle ingredienserne til dressingen.

Wraps med falafler

Steg falaflerne i olivenolie.
Læg tortilla wraps på et skærebræt.
Mos avokadoerne i midten af dine tortilla wraps og kom salat på.
Tilføj falafler og rul din wrap sammen.
Top med hvidløgsdressing og top med syltede rødlæg og granatæblekerner.

Lignende produkter

Lignende opskrifter