Glutenfrit Foccacia brød

Brød & Bagværk
>60 min
Serveringer: 16
Smagfuldt foccacia brød med rosmarin. Perfekt som tilbehør til din italienske ret og i madpakken. Let at tilberede. Glutenfri & med højt fiberindhold.

Ingredienser

1 pose Glutenfri Foccacia bagemix
10 g gær (frisk, glutenfri)
600 g lunkent vand
Olivenolie
Oliven
Evt. flagesalt og frisk rosmarin

Fremgangsmåde

Gør en bageplade klar med bagepapir.
Find en stor røreskål og et piskeris/visp.
Tilsæt gær til vandet og pisk til det er opløst.
Tilsæt derefter melblandingen under piskning til der opnås en tyk grød uden klumper.
Hæld straks dejen på bagepladen og pres den ud til et fladt madbrød. Ca. 2 cm tykt lag.
Dæk med film og stil dejen ved stuetemperatur i et par timer. Når dejen er hævet fint presses tommelfingeren ned i dejen flere steder og fyld med stenfri oliven. Hvis dejen klistrer til fingeren kan den evt. dyppes i olie.
Hæld derefter olivenolie ud over dem.
Drys evt. med lidt flagesalt og bag ved ca. 220 grader, i ca. 20 minutter til det er gyldent.
Server evt. foccacia pyntet med lidt frisk rosmarin.

Lignende opskrifter