Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Pizzasnegle
Brød & Bagværk
>60 min
Serveringer: 15
Pizzasnegle til hele familien! Perfekte til picnickurven og bilturen, men også rigtig skønne til børnefødselsdagen.
Ingredienser
Fremgangsmåde
120 g ovnbagte tomater i olie
25 g gær
2½ dl lunkent vand
1 tsk. havsalt
4 spsk. olivenolie
50 g fuldkornsdurum-hvedemel
350 g sigtet speltmel
FYLD
250 g ricotta
1 spsk. basilikum
1 tsk. timian
Havsalt & peber
50 g solsikkekerner
1 sammenpisket æg til pensling
Evt. 2 spsk. friskhakket basilikum
Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt og oliven-olie, og rør fuldkornsdurumhvedemel i.
Tilsæt speltmel, og ælt, til dejen er tilpas blød og smidig.
Stil dejen til hævning i ca. 30 min. under et klæde ved stuetemperatur.
Cremen
Blend ricotta med ovnbagte tomater, basilikum, timian, salt og peber.
Rist solsikkekernerne let på en tør pan¬de. Ælt dejen igen, og rul den ud til et stort rektangel (ca. 25 x 30 cm og ½ cm tyk).
Smør cremen på dejen, og fordel de ristede sol¬sikkekerner ovenpå.
Rul dejen sammen til en roulade.
Skær rouladen i skiver (ca. 2 cm tykke), og placer sneglene på en bageplade.
Tænd ovnen på 200 grader, og lad sneglene hæve i 30 min., mens ovnen bliver varm.
Pensl pizzasneglene med sammenpisket æg, og bag dem i ca. 15-20 min.
Ingredienser
120 g ovnbagte tomater i olie
25 g gær
2½ dl lunkent vand
1 tsk. havsalt
4 spsk. olivenolie
50 g fuldkornsdurum-hvedemel
350 g sigtet speltmel
FYLD
250 g ricotta
1 spsk. basilikum
1 tsk. timian
Havsalt & peber
50 g solsikkekerner
1 sammenpisket æg til pensling
Evt. 2 spsk. friskhakket basilikum
Fremgangsmåde
Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt og oliven-olie, og rør fuldkornsdurumhvedemel i.
Tilsæt speltmel, og ælt, til dejen er tilpas blød og smidig.
Stil dejen til hævning i ca. 30 min. under et klæde ved stuetemperatur.
Cremen
Blend ricotta med ovnbagte tomater, basilikum, timian, salt og peber.
Rist solsikkekernerne let på en tør pan¬de. Ælt dejen igen, og rul den ud til et stort rektangel (ca. 25 x 30 cm og ½ cm tyk).
Smør cremen på dejen, og fordel de ristede sol¬sikkekerner ovenpå.
Rul dejen sammen til en roulade.
Skær rouladen i skiver (ca. 2 cm tykke), og placer sneglene på en bageplade.
Tænd ovnen på 200 grader, og lad sneglene hæve i 30 min., mens ovnen bliver varm.
Pensl pizzasneglene med sammenpisket æg, og bag dem i ca. 15-20 min.
Lignende opskrifter
Glutenfrie pestomuffins
Glutenfri knækbrød
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Luksuriøs vegansk chokoladekage
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent