Belugabolognese med spaghetti

Hovedret
Serveringer: 6

Ingredienser

480 gram Urtekram spaghetti
2 dl Urtekram sorte belugalinser
1 1/2 gulerod
1 gult løg
2 fed hvidløg
3 spsk Urtekram olivenolie ekstra jomfru
3 spsk Urtekram tomat puree
400 g Urtekram hakkede tomater
1/2 tsk Urtekram sambal oelek
2 1/2 kopper vand
1 Urterkam umami bouillonterning
1 tsk honning
3 spsk hvid balsamicoeddike
Salt og peber
2-3 dl creme fraiche

Dekoration

Friske basilikumblade og 1 kop groft revet parmesan

Fremgangsmåde

Tilsæt beluga linser, tomatpuré, knuste tomater, sambal oelek, vand, bouillonterning, honning og hvid balsamico.
Lad det simre i cirka 25 minutter, indtil linserne har en god konsistens.
Hvis du vil have en løsere konsistens, skal du blande saucen glat og tilsætte vand.
Bland bolognese med creme fraiche.
Smag til med salt, peber og frisk oregano.
Kog spaghettien i henhold til instruktionerne på pakken

Servering

Server bolognese med friskkogt spaghetti, parmesan i skiver og en klat ketchup

Lignende produkter

Lignende opskrifter