Kyllingegryde med broccoli og kokosmælk

Hovedret
Serveringer: 6

Ingredienser

6 portioner Urtekram jasminris
900 g kyllingebrystfilet, optøet
450 g broccolibuketter, halvt optøet
1 dåse/400 g små hvide bønner
400 ml Urtekram kokosmælk
3 fed hvidløg
1 1/2 spsk Urtekram olivenolie ekstra jomfru
5 dl Urtekram umami bouillonterning (vand + 1 bouillonterning)
4 spsk Urtekram dijon sennep
Salt og peber
Eventuelt 1 spsk majsstivelse + 1 1/2 spsk vand til indløsning

Dekoration

Friske koriander og sesamfrø

Fremgangsmåde

Kog risene i henhold til instruktionerne på pakken.
Makuler kyllingen.
Skræl og hak hvidløg fint.
Varm olivenolie i en gryde og brun kyllingestrimlerne.
Tilsæt hvidløg og sauter sammen i 5 minutter.
Tilsæt vand, bouillonterning, kokosmælk, Dijonsennep og broccolibuketter.
Lad det simre i ca. 20 minutter.
For cremet konsistens blandes majsstivelse med vand og omrøres i gryden under konstant omrøring.
Fold de hvide bønner i, rør rundt og smag til.
Salt, peber og tilsæt eventuelt lidt mere dijonsennep for mere stik.

Servering

Top gryden med sesamfrø og frisk koriander.
Server med friskkogt jasminris

Lignende produkter

Lignende opskrifter