Glutenfri æblepandekager

Søde Sager
15 min
Serveringer: 15
Disse æblepandekager er en sundere glutenfri variant af tykke amerikanske bananpandekager med æblepuré i stedet for banan. Hurtig morgenmadspandekager, der smager lækkert om efteråret.

Ingredienser

1 dl havregryn*
1 dl mandelmel
1 dl usødet æblepuré
1 dl havremælk
2 æg
1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk kanel
En knivspids salt
Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

Pisk alle ingredienserne sammen og lad dem stå og trække i et par minutter. Hæld en teskefuld kokosolie på en medium varm stegepande og lav små tykke pandekager. Der vil være ca. 15 minipandekager pr. dej.
*Vores glutenfri havregryn kan bruges som de er, men hvis du bruger en grovere havregryn, kan du bruge en morter eller en foodprocessor til at smuldre havregryn til en mellignende konsistens. Eller bare smuldre grynene lidt i din hånd, så de opløses bedre i dejen.

Lignende opskrifter