Asiatisk wokret med stegte fuldkornsnudler

Hovedret
Serveringer: 4

Ingredienser

150 g soya bits
1 spsk Herbamare boullion
2 spsk. shoyu sojasauce
2 spsk. stegeolie eller olivenolie
1 spsk. tahin
1 spsk. limejuice
1 spsk. kokossirup
1 tsk. spidskommen, knust
50 g cashewnødder
2 gulerødder
1 rød snack peber
1 skalotteløg
¼ Romesco eller blomkål
2 forårsløg
1-2 chilier (alt efter hvor stærk retten ønskes)
1 fed hvidløg
Havsalt og Peber
1 håndfuld hakkede krydderurter
1 bundt forårsløg skåret i tern

Stegte nudler

250 g fuldkornsnudler
3 spsk. stegeolie eller olivenolie
2 spsk. shoyu sojasauce

Fremgangsmåde

Udblød soya bites og kog woknudlerne efter anvisningen på pakken.
Rist cashewnødderne på en tør pande til de er gyldne.
Skræl, hak og skær alle grøntsager ud i tynde strimler.
Flæk chilien og skræl ingefær og hak det fint.
Varm olie, shoyu, tahin, limejuice og kokossirup i en wok og steg soya bites heri.
Tilsæt chili, hvidløg, ingefær og grøntsager og steg dem ved kraftig varme.
Steg i ca. 5 minutter til grøntsagerne, således grøntsagerne beholder deres sprødhed.
Varm olie og shoyuen i wokken og steg nudlerne nogle minutter.
Smag retten til med salt, peber og evt. sojasauce og server med hakkede og ristede cashewnødder samt en håndfuld friske krydderurter.

Lignende opskrifter