Couscous salat med stegt tofu

Salat
Serveringer:

Ingredienser

1 pakke tofu
2 spsk. olivenolie
150 g couscous
1 rødløg
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
3 stk. forårsløg
10 blade frisk mynte
1 håndfuld bredbladet persille

Dressing

3 spsk. ristet sesamolie
½ lime, saft herfra
1 spsk. ahornsirup
3 spsk. olivenolie
Havsalt
Soya

Fremgangsmåde

Skær tofuen i små stykker.
Steg tofuen på en varm pande med olivenolie.
Tofuen kan tages af panden når stykkerne har fået stegeskorpe på begge sider.
Kog couscous som anvist bagpå posen.
Bred den varme couscous ud på et bagepapir for at afkøle.  
Skær rødløg, peberfrugt og forårsløg i små stykker.
Hak mynte og persille.
Imens couscous og tofu køler af, røres dressingen sammen, smag til med salt og soya.
Vend alle ingredienserne sammen.
Hæld dressingen over salaten og den er klar til servering. 

Lignende opskrifter