En ny dag betyder et nyt forsøg. I dag skal det være! Du forsøger at smide dåsen i den rigtige skraldespand. Du forsøger at rejse klimavenligt, selvom du inderst inde ikke rigtig ved, hvad det vil sige. Du forsøger du at få spist resterne fra i går, kun for halvvejs i opvarmningen at blive i tvivl, om du overhovedet må sætte plastikboksen i mikroovnen. På vejen hjem forsøger du at købe mad, som er godt for helbredet og planeten … og dyrene. For guds skyld, glem ikke dyrene. Det er svært at undgå faldgruber, og meget let at få dårlig samvittighed.

Hos Urtekram har vi gået op i mad og miljø siden 1972. Det betyder, vi udelukkende tilbyder økologiske produkter uden unødvendige tilsætningsstoffer. Men fremfor alt betyder det, at du ikke behøver bruge livet på at forsøge at finde vej i en skov af obskure varedeklarationer og uklare anprisninger.

Vi synes nemlig, det skal være let at handle godt.

Vores vision: 100% økologisk senest 1972.

Bæredygtighedspolitik. Klimamål. CSR-strategier.

Der findes mange løfter derude om hvordan virksomheder vil hjælpe med at redde verden. Hvis man skulle tro på hvad alle siger, så havde alt været fryd og gammen for længe siden. Eller i 2035 måske? Det er svært at holde styr på årstallene fra alle de storslåede visioner.

I vores tilfælde har vi gjort det simpelt. Vi har lovet det samme siden 1972: 100% økologisk mad uden unødvendige tilsætningsstoffer.

Faldgruber forude!

Er varen produceret lokalt? Har dyret haft det godt? Er det nu det rigtige logo? Og føler du dig lidt lost? Det er klart. Vejen til maden er fuld af forvirrende faldgruber og mærkelige mærker. Så gå efter Urtekram. I et halvt århundrede har vi helhjertet taget hensyn. Til miljøet, til dyrene og til dig.

Alle varer er 100 % økologiske og uden unødvendige tilsætningsstoffer. Vi synes nemlig, det skal være let at handle godt.

Vil du stadig videre mere?

Læs mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtige fødevarer, ansvarsfuldt indkøb eller vores varer på linkene herunder.