Blinis med forårstopping

Frokost & Aftensmad
30 min
Serveringer: 20
Blinis er små boghvedepandekager toppet med delikat fyld. Kan toppes med pesto, rogn eller dine yndlingskrydderier.

Ingredienser

Boghvedepandekager

3 dl koldt vand
2 æg
1 tsk. salt
200 g Urtekram boghvedemel
1 tsk. Urtekram bagepulver
Lidt olie til stegning

Forslag til topping

Mozzarella, pesto, basilikum, tomat
Avocado, radise, chili, koriander, lime
Cremefraiche, kaviart, dild, rødløg, citron

Fremgangsmåde

Pisk vand, æg og salt sammen. Bland mel med bagepulver.
Pisk melet i.
Kom lidt olie på en varm pande.
Steg 20-24 små tykke pandekager i lidt olie på den varme pande. Steg på begge sider, ca. 1-2 minutter på hver side.
Anret boghvedepandekagerne på et stort fad. Top med din favorit topping, og servér straks, som en
nem, grøn velkomst eller snack.

Lignende produkter

Lignende opskrifter