Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Linsegryde Panang Karry
Hovedret
30 min
Serveringer: 4
En lækker rød karry-ret med linser, kokosmælk og ekstra cremet peanutbutter inspireret af Thailand.
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 gult løg, i fine strimler
2 fed hvidløg, finthakket
3 spsk Urtekram kokosolie
3-4 spsk rød karrypasta
5 dl vand
1 dl Urtekram tørrede røde linser
2 dåser Urtekram kokosmælk
2 spsk Urtekram peanutbutter
1 terning Urtekram grøntsagsbouillon
1 citrongræs
1 broccoli
1 rød peber
½ squash
salt
Urtekram fuldkornsris til 4 personer
Steg løg og hvidløg i olie sammen med karrypasta.
Tilsæt vand, linser og mast citrongræs. Lad småsimre under et låg i ca. 5 minutter.
Tilsæt kokosmælk (gem 4 spsk af den øverste/tykke del), peanutbutter og smuldret bouillon. Lad koge i 5 minutter.
Skær grøntsagerne i mindre stykker. Læg ned i gryden og lad simre uden låg i ca. 5-10 minutter, til grøntsagerne bliver bløde. Smag til med salt.
Kom den tykke del af kokosmælken i gryden og servér med kogte ris.
Ingredienser
1 gult løg, i fine strimler
2 fed hvidløg, finthakket
3 spsk Urtekram kokosolie
3-4 spsk rød karrypasta
5 dl vand
1 dl Urtekram tørrede røde linser
2 dåser Urtekram kokosmælk
2 spsk Urtekram peanutbutter
1 terning Urtekram grøntsagsbouillon
1 citrongræs
1 broccoli
1 rød peber
½ squash
salt
Urtekram fuldkornsris til 4 personer
Fremgangsmåde
Steg løg og hvidløg i olie sammen med karrypasta.
Tilsæt vand, linser og mast citrongræs. Lad småsimre under et låg i ca. 5 minutter.
Tilsæt kokosmælk (gem 4 spsk af den øverste/tykke del), peanutbutter og smuldret bouillon. Lad koge i 5 minutter.
Skær grøntsagerne i mindre stykker. Læg ned i gryden og lad simre uden låg i ca. 5-10 minutter, til grøntsagerne bliver bløde. Smag til med salt.
Kom den tykke del af kokosmælken i gryden og servér med kogte ris.
Lignende opskrifter
Sprød tofu i rød karry med risnudler
Pizza med rødbede og rosenkål
Tofusalat med sød kartoffel og tahindressing
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent