Tacos med tofu

Frokost & Aftensmad
30 min
Serveringer: 4
Sprødstegt tofu passer perfekt i tacos med cremet guacamole og tomatsalsa.

Ingredienser

Tomatsalsa

1 rødløg
2 tomater
2 forårsløg
½ bundt koriander
1 dl majs
1 spsk sweet chilisauce

Guacamole

2 modne avokadoer
½ rødløg
2 fed hvidløg, finthakket
2 spsk hakket koriander
Lidt citronsaft
Salt og peber

Chilistegte kikærter

2 dl Urtekram kikærter
2 spsk Urtekram olivenolie
1 fed hvidløg, finthakket
½ tsk Urtekram chilipulver

Tofu

1 pakke Urtekram tofu natural
2 spsk Urtekram olivenolie

Tilbehør

Blandet salat
Radiser, skåret i skiver
Agurk i tern
Syltede rødløg
Koriander
Kinaradiser eller bolsjebeder, skåret i skiver
Hampefrø
Lime

Fremgangsmåde

Tomatsalsa

Hak løgene og skær tomaterne i skiver.
Skær forårsløg i skiver og hak koriander.
Bland alle ingredienserne i en skål.

Guacamole

Mos avokadoerne i en skål og hak løgene.
Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.

Chilistegte kikærter

Steg kikærterne i olivenolie på medium varme.
Tilføj hvidløg til sidst og kom chilipulver over kikærterne.

Tofu

Klem let vand ud af tofuen med køkkenrulle.
Skær tofuen i strimler og steg, til den får en gyldenbrun farve.
Drys med salt og peber.
Varm tortilla wraps til tacos på en pande.
Læg på en tallerken og kom salat, kikærter, tomatsalsa og guacamole i dine små tacos.
Servér med radiser, agurk, syltede rødløg og kinaradiser.
Top med hamperfrø og lime.

Lignende produkter

Lignende opskrifter