Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Tørrede frugtchips med chokolade
Søde Sager
Serveringer: 8
Ingredienser
Fremgangsmåde
50 g mørkt chokolade
50 g hvid chokolade
50 g hakkede pistacienødder
50 g frysetørrede granatæblekerner
135 g tørret mango
75 g æblechips100 g bananchips
Smelt mørk og hvid chokolade.
Døp det tørrede frugt i chokoladen, læg dem på Bakingspapir og drys med hakkede pistacenødder og granatæblekerner.
Opbevar chipsene i en lufttæt beholder i køleskabet.
Ingredienser
50 g mørkt chokolade
50 g hvid chokolade
50 g hakkede pistacienødder
50 g frysetørrede granatæblekerner
135 g tørret mango
75 g æblechips100 g bananchips
Fremgangsmåde
Smelt mørk og hvid chokolade.
Døp det tørrede frugt i chokoladen, læg dem på Bakingspapir og drys med hakkede pistacenødder og granatæblekerner.
Opbevar chipsene i en lufttæt beholder i køleskabet.
Lignende opskrifter
Cashewcreme til alt det søde
Cashewtrøfler
Eksotiske mango delights:
Fyldte pandekager med cashew-vanilje creme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier