Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Grønkålschips
Tilbehør
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
6-8 stængler grønkål
Fint havsalt
2 tsk. chiliflager
1 tsk. sød paprika
30 g sesamfrø
1 tsk. timian
Olivenolie eller kokosolie
Tænd ovnen på 125 grader varmluft.
Pluk grønkålen af stokken, og riv den i mindre stykker.
Skyl stykkerne, og slyng eller tør dem grundigt i et rent viskestykke.
Vend grønkålsstykkerne i lidt olie, og fordel dem på en bageplade.
Bland krydderierne og sesamfrøene, og drys dem over kålen.
Bag dem i 5-10 min. ad gangen. Man kan nemt se, når de er tørre.
Alle chipsene opbevares i en lufttæt beholder.
Ingredienser
6-8 stængler grønkål
Fint havsalt
2 tsk. chiliflager
1 tsk. sød paprika
30 g sesamfrø
1 tsk. timian
Olivenolie eller kokosolie
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 125 grader varmluft.
Pluk grønkålen af stokken, og riv den i mindre stykker.
Skyl stykkerne, og slyng eller tør dem grundigt i et rent viskestykke.
Vend grønkålsstykkerne i lidt olie, og fordel dem på en bageplade.
Bland krydderierne og sesamfrøene, og drys dem over kålen.
Bag dem i 5-10 min. ad gangen. Man kan nemt se, når de er tørre.
Alle chipsene opbevares i en lufttæt beholder.
Lignende opskrifter
Ispinde Rødbede og granatæble
Ispind med kokos og banan
Krydrede mangofrugtstænger
Konfektkugler med æble og mango
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier