Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Mangokugler
Søde Sager
Serveringer: 15
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 dl cashewnødder
1 dl jumborosiner
1 dl tørret mango
2 dl dadler
1 spsk. kakao
3 spsk. æblemos
2 spsk. peanutbutter
1 dl kokoschips
Iblødsæt mango og rosiner i koldt vand i ca. 30 min.
Hæld vandet fra.
Blend alle ingredienserne undtagen kokosflager til en glat masse i en blender eller i en foodprocessor.
Sæt massen i køleskabet og lad stå indtil den er fast.
Form derefter ca. 15 små kugler og rul dem i kokoschips.
Opbevar mangokuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet.
De har en holdbarhed på ca. 7 dage.
Ingredienser
1 dl cashewnødder
1 dl jumborosiner
1 dl tørret mango
2 dl dadler
1 spsk. kakao
3 spsk. æblemos
2 spsk. peanutbutter
1 dl kokoschips
Fremgangsmåde
Iblødsæt mango og rosiner i koldt vand i ca. 30 min.
Hæld vandet fra.
Blend alle ingredienserne undtagen kokosflager til en glat masse i en blender eller i en foodprocessor.
Sæt massen i køleskabet og lad stå indtil den er fast.
Form derefter ca. 15 små kugler og rul dem i kokoschips.
Opbevar mangokuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet.
De har en holdbarhed på ca. 7 dage.
Lignende opskrifter
Ispinde Rødbede og granatæble
Ispind med kokos og banan
Krydrede mangofrugtstænger
Konfektkugler med æble og mango
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
0
)
Opskrifter (
0
)
Indhold (
0
)
Kategorier