Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Marinader og dressinger til sommerens grillaftener
Tilbehør
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
Marinade til kød og fisk
1 dl ketchup
1 spsk. shoyu sojasauce
1 spsk. olivenolie
½ tsk. rosmarin
½ tsk. oregano
½ tsk. timian
Salt og peber
Krydret crème fraiche til grøntsagsdip
1 dl crème fraiche min. 18%
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. chiliflager
½ tsk. knust spidskommen
Salt og peber
Citron-peber vinagrette til sommerens salater
8 spsk. olivenolie
2 spsk. æblecidereddike
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. citronpeber
Salt
Rør blot ingredienserne sammen.
Ingredienser
Marinade til kød og fisk
1 dl ketchup
1 spsk. shoyu sojasauce
1 spsk. olivenolie
½ tsk. rosmarin
½ tsk. oregano
½ tsk. timian
Salt og peber
Krydret crème fraiche til grøntsagsdip
1 dl crème fraiche min. 18%
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. chiliflager
½ tsk. knust spidskommen
Salt og peber
Citron-peber vinagrette til sommerens salater
8 spsk. olivenolie
2 spsk. æblecidereddike
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. citronpeber
Salt
Fremgangsmåde
Rør blot ingredienserne sammen.
Lignende opskrifter
Ispinde Rødbede og granatæble
Ispind med kokos og banan
Krydrede mangofrugtstænger
Konfektkugler med æble og mango
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier