1 spsk. majsmel eller sigtet speltmel, hvis de ikke ønskes glutenfri
½ tsk. havsalt
1 tsk. spidskommen
1 tsk. sød paprika
1 knsp. cayennepeber
Lad de udblødte kikærter dryppe godt af i en sigte.
Bland mel, olie, spidskommen, chili og paprika sammen og vend kikærterne godt rundt i blandingen – spred de krydrede kikærterne ud på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 220oC i 20-30 min., eller indtil de virker sprøde – rør undervejs.
Lad dem køle helt af på bagepladen.
Ingredienser
100 g kikærter eller 1 dåse kikærter
2 spsk. olivenolie
1 spsk. majsmel eller sigtet speltmel, hvis de ikke ønskes glutenfri
½ tsk. havsalt
1 tsk. spidskommen
1 tsk. sød paprika
1 knsp. cayennepeber
Fremgangsmåde
Lad de udblødte kikærter dryppe godt af i en sigte.
Bland mel, olie, spidskommen, chili og paprika sammen og vend kikærterne godt rundt i blandingen – spred de krydrede kikærterne ud på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 220oC i 20-30 min., eller indtil de virker sprøde – rør undervejs.