Glutenfri brødmix Boller med chiafrø

Glutenfri Økologisk Højt fiberindhold
Med Urtekram® Glutenfri Boller med chiafrø brødmix kan du lave lækre svampede boller med chiafrø. Perfekt til morgenmad eller madpakke. Den glutenfrie brødblanding er økologisk og med et højt fiberindhold. Det er let at tilberede og kan forberedes dagen før.

Indhold

Ingredienser: HAVREMEL*(glutenfri), rismel*, quinoamel*, loppefrøskaller*, chiafrø* (5 %), salt tilsat jod. * = Økologisk.

Mærkninger

grain.png
EU Organic Logo Colour OuterLine rgb.jpg
Debio O-merke Web RGB.png
Logo Statskontrolleret Økologisk Rødt JPG.jpg

Information

Varenummer 1000398

Næringsindhold 100 gram

Energi (KJ) 1460
Energi (kcal) 350
Fedt 7
Heraf mættede fedtsyrer 1
Kulhydrat 55
Heraf sukkerarter 0,8
Kostfibre 14
Protein 10
Salt 2,01

Formen skal være Ca. B 14 x L 20 cm stor og minimum 6 cm høj. Ca. 1,8 L. Du skal bruge: Posens indhold, 6 g gær (frisk, glutenfri), 650 g lunkent vand, olie, chiafrø. Sådan gør du: Beklæd en form med film og pensel filmen med lidt olie. Find en stor røreskål og et piskeris/visp. Tilsæt gær til vandet og pisk til det er opløst. Tilsæt derefter melblandingen under piskning til der opnås en tyk grød uden klumper. Hæld straks dejen i formen. Drys evt. med nogle Chiafrø. Dæk med film og stil dejen ved stuetemperatur i et par timer. Når dejen er hævet fint sættes den i køleskabet i minimum 2 timer. Gerne natten over. Tænd for ovnen på ca. 220 grader og tag dejen ud af køleskabet. Løft dejen ud af formen ved at tage fat i filmen. Dejen kan nu let skæres i 8 stykker og forsigtigt sættes på en bageplade med bagepapir. Bollerne bages i ca. 20 minutter. Efter bagning skal de stå og køle af ca. 1/2 time inden de spises.

: 15-05-2019

Lignende produkter