Dobbelt cheeseburgere med harissayoghurt

Aftensmad
15 min
: 4
Vores sprøde veggiebøffer er som lavet til en klassisk vegetarisk cheeseburger! Harissa yoghurt giver dem et vidunderligt bid. Hvis du bruger plantebaseret ost og yoghurt, vil burgerene være helt veganske.

Ingredienser

2 syltede agurker
2 dl tyk yoghurt eller plantebaseret yoghurt
2 teskefulde harissa
2 pakker ofu tveggiebøffer med peberfrugter
8 skiver ost eller vegansk ost
4 burgerboller
1 romainsalat, hakket
1 rødløg, skåret i ringe

Fremgangsmåde

Hak agurken fint, og læg dem i en skål, hæld yoghurten i, og rør harissaen i, så yoghurten marmoreres.
Steg tofu veggieburgerne i henhold til instruktionerne på pakken, vend dem og læg en skive ost på hver burger, og lad dem stege, indtil osten smelter.
For at samle burgerne skal du fordele en skefuld harissa-yoghurt på bunden af ​​burgerbollerne, toppe med salat, tofu-burger, løgringe. Derefter en ny runde med salat, tofu-burger, løgringe og til sidst harissayoghurt under låget.
Server med grøntsagsstave og en jordbær-shake.

Lignende opskrifter