Veggie burgere med æbleslaw og sweet potato snørre

Aftensmad
30 min
: 4
Vores solsikkeburgere har en mild og lækker smag, der passer til alle munde. Her har vi serveret dem toppet med en cremet coleslaw og stærk kimchi. Og lav sprøde snører af sød kartoffel som din egen udgave af fritter.

Ingredienser

1 stor sød kartoffel
1 pakke Urtekram solsikkeburger
4 burgerboller
4 salatblade
2 spsk kimchi
4 små tomater, skåret i skiver
4 spsk spirer
Æble-coleslaw
1/8 kålhoved
1 æble, udkernet
1 dl naturlig yoghurt (eller plantealternativ)
2 spsk mayonnaise (eller vegansk mayonnaise)
1 spsk æblecidereddike
Salt peber

Fremgangsmåde

For at lave snører af sød kartoffel skal du køre den søde kartoffel gennem en spiralizer eller strimle den helt tyndt.
Du kan enten stege dem (sprødere) eller riste dem i ovnen (sundere).

For at riste dem i ovnen fordel snørene på en bageplade, hæld olie og salt over og bland godt.

Rist i ovnen ved 200 ° C i ca. 10-15 minutter, hold øje med dem, de brænder let.

Stegt Varm olie i en gryde til 180 ° C.

Rul snørerne op i små pakker, og læg dem i portioner i den varme olie, og vend dem med en gaffel, fisk op efter et par minutter, når de ser gyldne ud.
Lad dryppe på et papirhåndklæde.
For at fremstille æble coleslaw blandes yoghurt, mayonnaise, æblecidereddike, salt og peber sammen.
Striml kålen fint og skær æblet i tynde pinde.
Bland med dressingen.
Pensel burgere med lidt olie og steg på begge sider på en grillpande eller stegepande.
Rist også burgerbrødet hurtigt.
Saml burgere.
Tag en skefuld mayonnaise i bunden.
Tilsæt salatblade, coleslaw, burgere, kimchi, tomater og spirer.
Sæt låget på og server med snører af sød kartoffel på siden.

Lignende opskrifter