Æble rabarber roser

Brød & Bagværk
Serveringer: 6

Ingredienser

4-5 søde faste æbler
1 pakke butterdej
1 glas æble/rabarbermos
Kardemomme
Kanel
Vaniljesukker

Fremgangsmåde

Læg butterdejen ud på en flad overflade og smør æble/rabarbermos ud i et tyndt lag.
Skær dejen ud på langs, i strimler på 6-7 cm.
Læg de tynde skiver af æble ud på strimlerne så de ligger på langs og enderne overdækker hinanden.
Drys med kanel og kardemomme ud over æbleskiverne.  
Rul nu strimlerne sammen, ligesom med kanelsnegle.
Drys æbleroserne med vaniljesukker og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde. 
Lad æbleroserne køle lidt af inden de endnu engang drysses med vaniljesukker og serveres.

Lignende opskrifter