Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Glutenfri cupcakes
Brød & Bagværk
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
80 g blødt smør el. kokosolie*
100 g rørsukker* el. kokossukker*
2 tsk. stødt kassiakanel* (den helt almindelige)
1 tsk. vaniljepulver*
½ tsk. allehånde*
½ tsk. stødt ingefær*
150 g mandelmel* (alternativt 150 g fintblendede mandler*)
60 g fuldkornsmajsmel* (el. anden glutenfri mel)
50 g groft kokosmel*
2½ tsk. bagepulver*
2 mellemstore modne bananer
200 g fintrevne gulerødder
4 æggehvider
Frosting
75 g flødeost naturel (ikke light, evt. mascarpone)
30 g smør
ca. 230 g flormelis
1 tsk. vaniljepulver*
revet skal af 1 økologisk limefrugt
1 håndfuld grofthakkede hasselnødder*
(evt. letristede hasselnødder)
* = -produkt
Pisk smør med sukker og krydderier, og rør mel og bagepulver i.
Rør moste bananer, kokosmel og gulerødder i dejen.
Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i dejen.
Fordel dejen i 12 muffinforme, og bag dem ved 180º i 25-30 minutter.
Frosting
Pisk alle ingredienserne sammen med en elpisker til en luftig creme.
Vend hasselnødderne i, fyld frostingen i en sprøjtepose, og pynt de afkølede kager.
Ingredienser
80 g blødt smør el. kokosolie*
100 g rørsukker* el. kokossukker*
2 tsk. stødt kassiakanel* (den helt almindelige)
1 tsk. vaniljepulver*
½ tsk. allehånde*
½ tsk. stødt ingefær*
150 g mandelmel* (alternativt 150 g fintblendede mandler*)
60 g fuldkornsmajsmel* (el. anden glutenfri mel)
50 g groft kokosmel*
2½ tsk. bagepulver*
2 mellemstore modne bananer
200 g fintrevne gulerødder
4 æggehvider
Frosting
75 g flødeost naturel (ikke light, evt. mascarpone)
30 g smør
ca. 230 g flormelis
1 tsk. vaniljepulver*
revet skal af 1 økologisk limefrugt
1 håndfuld grofthakkede hasselnødder*
(evt. letristede hasselnødder)
* = -produkt
Fremgangsmåde
Pisk smør med sukker og krydderier, og rør mel og bagepulver i.
Rør moste bananer, kokosmel og gulerødder i dejen.
Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i dejen.
Fordel dejen i 12 muffinforme, og bag dem ved 180º i 25-30 minutter.
Frosting
Pisk alle ingredienserne sammen med en elpisker til en luftig creme.
Vend hasselnødderne i, fyld frostingen i en sprøjtepose, og pynt de afkølede kager.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier