Bland rabarber og jordbær i et ildfast fad penslet med olie.
Bland havregryn, mandelmel, vaniljepulver, salt, kardemomme, kokossirup og kokosolie til en havrecrumble og fordel det over rabarber- og jordbærfyldet.
Bag den i 20-30 min på 200°C indtil crumblen har fået en gylden farve.
Lad crumblen køle af inden den serveres.
Server den med pisket coconut cream og pynt med citronmelisse.
Ingredienser
Fyld
225 g friske økologiske rabarber
225 g friske økologiske jordbær
Havrecrumble
3 dl glutenfrie grove havreflager
1 dl mandelmel
2 spsk. koldpresset kokosolie
2 spsk. kokossirup
1/2 tsk. vaniljepulver
1/2 tsk. stødt kardemonne
1 knivspids himalayasalt
2 dl Coconut cream
Pynt
Citronmelisse til pynt
Fremgangsmåde
Rens og skær rabarber i små stykker ca. 1 cm.
Rens og skær jordbær i kvarte.
Bland rabarber og jordbær i et ildfast fad penslet med olie.
Bland havregryn, mandelmel, vaniljepulver, salt, kardemomme, kokossirup og kokosolie til en havrecrumble og fordel det over rabarber- og jordbærfyldet.
Bag den i 20-30 min på 200°C indtil crumblen har fået en gylden farve.
Lad crumblen køle af inden den serveres.
Server den med pisket coconut cream og pynt med citronmelisse.